April: maand van de docent!


Alle opleidingen getest

  • Opleidingen vergeleken per vakgebied
  • Kwaliteit van het onderwijs beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • ...en nog veel meer

De Keuzegids is de enige onafhankelijke gids die de kwaliteit van opleidingen kritisch beoordeelt en vergelijkt. Iedereen die een vervolgopleiding kiest of bij die keuze helpt, vindt in de Keuzegids een deskundige en prettige hulp. Er zijn vijf edities. Meer info of een voorbeeldartikel lezen? Klik op een van de vijf gidsen:


Nu bestelbaar: Keuzegidsen 2014

MBO

HBO Voltijd

Universiteiten

Masters

Deeltijd & Duaal

Middelbare Scholen


 

Direct bestellen? Ga naar de webwinkel

 
Winkelwagentje: geen artikelen
Boek bestellen » Online versie aanvragen » Benchmarking van opleidingen »
Goed deeltijdonderwijs bestaat op steeds minder plekken

De daling van het aantal deeltijdopleidingen in het door de overheid bekostigde hoger onderwijs zet door. Toch weten enkele instellingen een breed aanbod van degelijk deeltijdonderwijs in stand te houden. De beste voorbeelden zijn de Hanzehogeschool in Groningen en de Avans Hogeschool in Brabant. Verder blijft een aantal kleine hogescholen opvallen met uitstekende deeltijdstudies. Lees verder »


Researchmaster RU alsnog erkend als topper

De researchmaster “Molecular Mechanisms of Disease” van de Radboud Universiteit in Nijmegen is door de Keuzegids erkend als topopleiding. Met een totaalscore van 82 punten uit 100 is het de best beoordeelde master in het vakgebied life sciences. Dat staat in een correctie bij de in februari verschenen Keuzegids Masters 2014 Lees verder »


April: maand van de docent!

De Keuzegids heeft hart voor onderwijs, dus zeker ook voor docenten. Voor ons zijn docenten zowel 'makers' van onderwijs als 'adviseurs' van de studiekiezer. En als ze doorstuderen zijn ze zelf ook nog studiekiezer. In al die rollen heb je wat aan de Keuzegids-reeks.     Lees verder »


meer nieuws »   
Webhosting door bHosted.nl